Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Αυξημένη δραστηριότητα απο κλέφτες στην περιοχή


Καλημέρα σε ολους,

είχαμε τρία πρόσφατα κρούσματα στην περιοχή μας, οπου κλέφτες εισεβαλλαν σε οικίες στην γειτονιά μας -σε προσωρινή απουσία των κατοικων- και αφαίρεσαν τιμαλφή κ.ά.

Αν γνωριζετε για διαφορα κρούσματα, γράψτε τα στα σχόλια αυτης της αναρτησης. Θα μας βοηθήσει στην προσπαθεια που γινεται να αυτο-οργανωθούμε για την προστασια της περιοχης μας.

Εχουμε ηδη κανει δυο συναντησεις με διαφορα μελη και φιλους της λεσχης και υπαρχουν καποιοι γειτονες που με την βοηθεια μας μπορουν να ασχοληθούν με την πρόληψη του φαινομένου.

Η συμμετοχή σας ειναι οπως παντα καθοριστική στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στην περιοχη μας.

για την ανάρτηση
Παντελῆς Κοτσιάνης

4 σχόλια:

  1. Oποιος πιστευει οτι μπορει να συνεισφερει με την αποψη του (εν πρωτοις) στο θεμα, παρακαλειται θερμα οπως το πραξει αμεσα.
    Δεν ειχαμε απαντησεις στο email που σταλθηκε, παρα μονο σε δια ζωσης επικοινωνια.
    Η συλλογικοτητα στο θεμα ειναι σταθμος. Διαμορφωνει ολη την εικονα της περιοχης αλλα και του ηθους που επικαλουμεθα οτι μας διακρινει. Κατα την αποψη μου η επιβιωση κατα μονας δεν υφισταται πλεον. Χρειαζεται ο ενας τον αλλον. Ας ανοιξουμε δημοσια την διαβουλευση για οσους δεν μπορουν να παρευρευουν στα ΔΣ της λεσχης.
    Π.Κοτσιανης (εκφραζει προσωπικες αποψεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μολις εμαθα οτι κατι ορθογραφικα δεν μπορω να τα διορθωσω εκ των υστερων!
      Π.Κοτσιανης

      Διαγραφή
  2. Όταν προσπαθείς να αποτρέψεις ή να αντιμετωπίσεις μόνος σου έναν εισβολέα ή έναν κλέφτη έχεις ελάχιστες πιθανότητες να επιτύχεις. Άρα η αλληλεγγύη είναι το γιατρικό στο φαρμάκι, το θέμα είναι πως εφαρμόζετε, αφού πλέον δεν μιλάμε για αποφάσεις και πράξεις ενός αλλά μίας ομάδος κοινή απόφαση.
    Η λέχση εξ'αρχής έκανε σημαία της την ανάγκη για μια πιο αλληλέγγυη συμπεριφορά των μελών της όχι μόνο ως προς τα μέλη της αλλά προς το σύνολο των κατοίκων της περιοχής.
    Είμαστε στην σωστή κατεύθυνση με τις πράξεις μας αλλά τα βήματα πρέπει να είναι συνεχή σταθερά και προς την ίδια κατεύθυνση ώστε να επιτύχουν τον στόχο.
    Η καλοκαιρία θα αυξήσει την κινητικότητά μας εκτός των σπιτιών μας, η διάρκεια της ημέρας αυξάνει συνδράμει κι'αυτό, πρέπει λοιπόν να βρούμε ένα τρόπο να διατηρηθεί αυτή η κινητικότητα και τους χειμερινούς μήνες... για σκεφθείτε μήπως έχετε κάποιοα πρόταση λύσης του θέματος...
    Γ.Χανιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. clopy/paste

    Η αληθινή αλλαγή θα έρθει όταν ο άνθρωπος θα αισθανθεί ξανά πολίτης, όταν θα νοιαστεί για την προσωπική του ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και στον συνάνθρωπο. Τότε θα απαιτήσει και το σύστημα να αλλάξει από τα θεμέλια του.

    Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή